Avlopp

tjänster

Avlopp

Problem med ditt avlopp? Vi hjälper dig allt inom avlopp.
Det är lätt hänt att få stopp i avloppet. Ofta beror det på att något olämpligt spolats ner, t.ex. tops eller hushållspapper som inte löser upp sig.

I kök kan en avloppsrensning behövas för av matfett hällts ut direkt i diskhon. Matfettet fastnar längst rören och täpper till. Är stoppet tillräckligt stort kan det krävas spolning med spolbil.

Ofta sitter avloppsstoppet så hårt eller långt in i röret att det inte går att lösa med vanlig hushållsutrustning. Då kan vi hjälpa till! Oavsett om du har stopp i diskhon, handfat eller stopp i golvbrunnen så löser vi det!

Tips att tänka på för att undvika stopp i avloppet:

  •  Undvik att spola ned föremål som inte är avsedda för avlopp, t.ex. tops, bindor, blöjor.
  • Undvik matfett, oljor och matrester i avloppet. Har du ändå haft matfett i avloppet så spola länge med riktigt hett vatten.
  • Diverse propplösare kan lösa ditt problem, men kan också förvärra stoppet. Vår rekommendation är att undvika propplösare för avloppsrensning.
  • Snålspolande toaletter är bra för miljön, men spola ändå med jämna mellanrum extra.
  • Vid lämpliga tillfällen, spola extra i toaletten.
  • Var uppmärksam på olika toafräsch-produkter så de inte lossnar och spolas ner. Detta är en av de vanligast orsakerna till stopp i toaletten.

Vi jobbar snabbt, noggrant och mycket flexibelt för att hålla hög kvalitet och servicenivå. Vi respekterar dina önskemål i minsta detalj och anpassar oss efter dina specifika behov. Dessutom använder vi endast de bästa materialen och miljöanpassade högeffektiva metoder, vilket hjälper oss att uppnå utmärkta resultat.