Måleri

tjänster

Måleri inom- och utomhus

Vi utför alla typer av måleri i Stockholm, t.ex in- och utvändigt måleri, fasadmålning, färgsättning samt tapetsering. Få bra resultat till rätt pris! Ring oss!

Det enklaste sättet att få någonting gammalt och slitet att se nytt ut igen är att måla om. Vare sig det handlar om fasader, innerväggar, lister, fönster eller tak så är det fantastiskt vad lite färg kan göra. Våra duktiga målare ser till att färgen håller och skyddar din fasad länge så du slipper bekymra dig för underhållet under lång tid framöver.

Förutom att sätta färg på din bostad utför vi även renoveringar av dina fönster, ett bra sätt att spara pengar på då du slipper att byta fönster i onödan. Har du tröttnat på dina gamla tapeter från förra decenniet så sätter våra målare såklart upp nya. För den som inte har lång erfarenhet av att tapetsera kan det ta längre tid än väntat att genomföra arbetet själv. Sanso Bygg är experter på alla typer av in- och utvändigt måleri, fasadmålning och färgsättning samt tapetsering. Väl målade väggar skapar en trivsam och mysig miljö. Därför erbjuder vi en professionell service.

Utvändig målning gör vi ordentligt och noggrant för att inte smutsa ner fönster och inte måla en färg med andra färger, inte smutsa ner väggarna eller klinker. Invändig målning är ett seriöst och ansvarsfullt arbete som kräver tålamod och känsla för färgen. Det är viktigt att spackla ytan jämnt och välja reflekterande färger.

  • Inomhusmålning och utomhusmålning
  • Målning och renovering inför visning/försäljning
  • Tapetsering
  • Fasadmålning
  • Bredspackling
  • Fönstermålning

Vi jobbar snabbt, noggrant och mycket flexibelt för att hålla hög kvalitet och servicenivå. Vi respekterar dina önskemål i minsta detalj och anpassar oss efter dina specifika behov. Dessutom använder vi endast de bästa materialen och miljöanpassade högeffektiva metoder, vilket hjälper oss att uppnå utmärkta resultat.