Renovering

tjänster

Renovering

Är det dags att renovera? Anlita specialister! Vi erbjuder snabb och effektiv renovering av byggnader i hela Stockholm till bra pris. Funderar du på att utföra renovering av ditt hus eller kanske garaget? Sanso Bygg är ett professionellt byggföretag som renovera både privata och offentliga byggnader i hela stockholm.

Renovering är det bästa sättet att förbättra byggnadens estetiska utseende och förlänga byggnadens livslängd. Renovering av flerfamiljshus och offentliga byggnader är dessutom en av de mest effektiva åtgärderna för bevarande av värme. I renoverade bostäder stiger medeltemperatur till högre nivå. Man har dock konstaterat att icke-isolerade byggnader utstrålar 3-6 gånger mer värme till omgivningen än renoverade.

Vi jobbar noggrant och effektivt för att uppnå bra och snabba resultat. Vi använder endast nya miljöanpassade renoveringsmetoder och material som har så lite miljöpåverkan som möjligt. Dessutom är vi alltid flexibla och anpassar oss gärna efter våra kunders särskilda önskemål. Vi lägger fokus på dig som kund och vad du har för behov av renovering.

Om du är en privatperson, kan du använda det så kallade Rotavdraget, som innebär att du betalar 50% av arbetskostnaden och skatteverket står för resten. Vi jobbar snabbt, noggrant och mycket flexibelt för att hålla hög kvalitet och servicenivå. Vi respekterar dina önskemål i minsta detalj och anpassar oss efter dina specifika behov.

Dessutom använder vi endast de bästa materialen och miljöanpassade högeffektiva metoder, vilket hjälper oss att uppnå utmärkta resultat.