Rörmokare och VVS

tjänster

Rörmokare och VVS

Rör som läcker, stopp i avloppet, toalett som slutat fungera, det sprutar ur en diskmaskin och det går inte stänga av vattnet, pannan har gått sönder och det är kallt? Lugn, vi hjälper dig!

Vi erbjuder dig en helhetslösning inom Rör- och VVS-arbeten, installation, underhåll och service. De vanligaste jobben vi åker ut på är stopp i avlopp hemma i villor och lägenheter men ganska ofta hjälper vi även restauranger, livsmedelsbutiker och ibland drabbas även industrin av såväl vattenläckor som stopp i sina avlopp. Oftast går det ganska fort och är tämligen enkelt att åtgärda men ju snabbare du kontaktar oss ju bättre brukar resultatet bli.

Vad betyder egentligen VVS?
VVS är en förkortning för värme, ventilation och sanitet. Med VVS åsyftas både en bransch och tekniska system för byggnader. I första hand menar man vattenförsörjning i fastigheter, styr- och övervakningssystem för detta samt kontroll av klimatet inomhus. Sedermera räknas även bland annat system för tryckluft, gaser inom industrisammanhang och vattensprinklers.

Vi jobbar snabbt, noggrant och mycket flexibelt för att hålla hög kvalitet och servicenivå. Vi respekterar dina önskemål i minsta detalj och anpassar oss efter dina specifika behov. Dessutom använder vi endast de bästa materialen och miljöanpassade högeffektiva metoder, vilket hjälper oss att uppnå utmärkta resultat.