Golvläggning

tjänster

Golvinstallation – Golvläggning

Vår golvläggningstjänst erbjuder professionell installation av högkvalitativa golv med precision och noggrannhet. Vi garanterar ett slutresultat som både är estetiskt tilltalande och hållbart, anpassat efter dina specifika behov och önskemål.

Plastgolv
Plastgolv eller plastmatta är ett hållbart, vattentåligt och ljuddämpande golv. Väljer du att lägga en plastmatta kan du i stort sett få vilken karaktär, nyans du själva önskar – låt fantasin och kreativiteten flöda. Det finns en uppsjö av olika mönster och färger. Allt från naturtrogna mönster till det mest fantasifulla. Plastgolv eller plastmatta passar perfekt till exempelvis köksmiljöer.

Våtrumsmatta
I ett badrum vill du ha snygg design samtidigt som det självklart skall vara både lättskött, hygieniskt och praktiskt men även gärna prisvärt. När du väljer en våtrumsmatta som är en VT-godkänd (för vattentätt ytskikt) våtrumsvägg och matta den som uppfyller branschens hårdaste krav på vattentäthet. I badrum, toaletter, span och liknande, som har kakel på väggarna eller klinker på golven, måste underliggande fuktkänsligt material skyddas med hjälp av ett tätskikt. Utan skydd kommer underlaget att skadas och det finns en överhängande risk för fukt- och mögelskador som på sikt riskerar att påverka de boendes hälsa.

Trägolv
Trägolv är en fantastisk naturprodukt som är vacker och behaglig att gå på. Varje trägolv har ett unikt utseende beroende på träslag, ådring, kvistar med mera.

Linoleum
Linoleumgolv är ett slitstarkt och tåligt golv som funnits i svenska hem i över hundra år. Trots sin ålder är linoleum ett av de mest moderna golven med tanke på råvaruinnehåll och sin minimala miljöpåverkan. Linoleum är till 97 procent uppbyggt av naturliga råvaror där basen i golvet är linolja, harts och trämjöl. Linoleum lämpar sig till torra ytor i hemmet och kanske framförallt i kök, hall och/eller sovrum.

Laminatgolv
Laminatgolv har en hård högtryckt yta som tål högt slitage, men ändå känns levande Laminatgolv är ett underhållsfritt golv som tål extra mycket slitage Laminatgolv lämpar sig för såväl nyårsfesten som hundtassar.

Textila golv
Textila golv gör att det blir mjukt, varmt, tyst och ombonat. Det finns i mängder med både färger och kvaliteter. Textila golv är lämpat för alla typer av rum, men med sovrum högt upp på listan.

Klinker och Kakel
Vackert, praktiskt och tåligt – kakel och klinker har använts i flera tusentals år av mer än en anledning. Kakel och klinker är keramik, framställt av ler- eller stengods och finns i oändligt många variationer. kakel och klinker som passar överallt i hemmet – både ute och inne. Varför inte lägga frostsäker klinker på terrassen eller uteplatsen, som ser ut som teak. Eller ”ek-klinker” i hallen och entrén, så har du ett överlägset slitstarkt golv. Tvättstugan, matkällaren, garaget, runt poolen m.m.

Vi jobbar snabbt, noggrant och mycket flexibelt för att hålla hög kvalitet och servicenivå. Vi respekterar dina önskemål i minsta detalj och anpassar oss efter dina specifika behov. Dessutom använder vi endast de bästa materialen och miljöanpassade högeffektiva metoder, vilket hjälper oss att uppnå utmärkta resultat.